Emma Barremyr

Juldagsmorgon!

Hej vänner ♥

Hoppas att ni hade en fin julafton allihopa! Här bjöds det på en stort fantastiskt julbord som intogs med alla nära och kära, Kalle Anka tittades på, paket öppnades, spel spelades och det fikades i mängder! Precis som jag vill ha julafton 🙂 jag fick så fina presenter och är så lycklig och tacksam för allt jag har och har fått, tack! ♥

Nu ska jag åka till mina svärföräldrar i Sunne och fira lite jul! Åker tillbaka i eftermiddag och tar då älsklingen med mig för att umgås och spela lite spel här hemma! 🙂

Fick en hemmastickad tröja av mamma som jag bär idag! Älskar den 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats