Emma Barremyr

Dan före dopparedan!

Hej vänner 

Hemma hos oss har alla föreberedelser gått i lugnets tecken idag, ingen stress utan bara mys. Vi började med en mysmorgon framför gamla filmer från när vi var små innan vi drog igång med storstädning. Det gick fort eftersom vi hjälptes åt! Dagen fortsatte med en promenad följt av en långmiddag med tända ljus och julmusik! Nu har vi gjort klart allt godis, klapparna är inslagna och granen står fint klädd. Nu ska vi börja förbereda för uppesittarkvällen. Julskinkan ska fram och allt julgodis ska smakas på!

Jag önskar er en riktigt fin kväll! ta hand om varandra 

Kramar / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats