emmabarremyr

Emma Barremyr

Melliskakor!

Hej vänner
 
Under eftermiddagen har jag ägnat mig åt plugg. Examinationsuppgiften i testledarutbildningen är snart klar och uppvärmingen som vi ska köra på vårat pass imorgon sitter snart inpräntat i huvudet. Feels good!

Jag har även hunnit med ett bak. PTFias proteinrika mellanmålskakor. Jag tycker dom är superbra och exprimenterar med receptet hela tiden. Idag gjorde jag dem på 2,5 dl caschewnötter (mixas till ett mjöl), 1 mosad banan, 2 äggvitor, 2 msk smör, 1 rivet äpple, kanel. Blanda ihop allt och klicka ut på en plåt. Grädda ca 15-20 min i 200 grader.

Jättemumsig och ett perfekt mellanmål!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats