emmabarremyr

Emma Barremyr

Tisdag 29 november

Hejsan ♥
Jag sitter med massa tentauppgifter för tillfället. Har under förmiddagen varit på universitetet och gjort konditionstester och det börjar äntligen sätta sig nu, genomförandet av Åstrandtestet. Jag vet dock inte om jag håller på att bli sjuk eller nåt? Jag mår inte alls bra. Känner mig spänd i hela kroppen och magen krånglar som vanligt och jag mår illa. Tog massa prover hos doktorn idag så får vänta och se vad det är som är felet där. Blir iallafall en vilodag och efter plugget ska jag bara ligga i sängen och vila och lyssna på ljudbok. Intervall/puls-spin får vänta till nästa vecka 🙁 Man ska lyssna på kroppen!
/ Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats