emmabarremyr

Emma Barremyr

Måndag 28 november

God morgon vänner ♥

Hoppas att ni haft en bra helg! Jag har njutit till fullo av att få ha lite kvalitetstid med familjen och helgen har varit bra fast jag jobbat 24 timmar. Första advent bjöd inte på något charmigt väder utan blåst, regn och rusk 🙁 blev iallafall en sväng ned på Torsby för att kika i affärer och sen bjöd ju mamma och pappa som sagt på en trerättersmiddag, mmm så gott! Pepparrotssoppa med vitlökskrutonger, lövbiff, friterad potatis och kantarellsås och pepparkakscheesecake till efterrätt!

Jag och Pelle var hemma i lägenheten igen vid åtta och då gick vi ned till Coop och storhandlade, sen slängde jag ihop en GI-limpa och sen somnade vi gott!

Idag är det fullt i schemat! Jag ska snart cykla iväg till sjukhuset för att läsa av allergitesterna. Trodde faktiskt inte att jag skulle vara allergisk då salvorna mot atopiskt eksem har hjälp väldigt bra, men jag har reagerat på flera saker så det ska bli intressant och se vad det är! Sen blir det en gympass innan jag ska till skolan och öva på att genomföra konditionstester med klienter. Sen ska jag och Viktoria ha myskväll med lussebullsbak och massage! Fullt upp var det ja 🙂

Ha en bra dag!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats