emmabarremyr

Emma Barremyr

Fredag 25 november

Hejsan ♥

Idag har vi haft examination av våra pass i fysisk aktivitet, vilket innebar att vi hade en förmiddag full med fysisk aktivitet med massa roliga pass! Men pga allergitestet som nu sitter på min rygg kunde jag inte vara med, jag fick sitta och titta på istället och gissa om det kröp i mina ben? Gravidgympa, lekar, styrketräning, crossfit och coreboll stod på schemat och jag hade så hemskt gärna velat vara med!

Nu ska jag packa ihop mina saker och åka hem till mamsi och papsi i torsby! Jag blir där hela helgen så räkna inte med så många blogginlägg i helgen.

Bilder från idag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats