Emma Barremyr

Laxlasagne

400 g laxfilé
400 g fryst bladspenat
150 g fetaost
500 g keso
2 vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater med örter (à 400 gram)
Lasagneplattor
Olja
Salt och peppar

Sätt ugnen på 225 grader. Tina spenaten enligt anvisning på förpackningen. Pressa ut vätska ur spenaten. Blanda spenaten med smulad fetaost, keso och pressad vitlök. Krydda med salt och peppar.

Skär laxen i 2 cm stora bitar och blanda med krossade tomater och lite salt. Lägg hälften av spenatröran i en oljad ugnssäker form, 20×30 cm. Varva sedan lasagneplattor och laxröra och avsluta med resten av spenatröran. Strö över riven ost och gratinera i ugnen i ca 40 minuter. Låt sedan stå och vila i 10 minuter. Servera med en god sallad!

Smaklig måltid!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats