emmabarremyr

Emma Barremyr

lördag 24 september

God morgon

Vi syndade igår..

Orkade inte sova längre än halv åtta idag så nu sitter vi i soffan med frukosten i högsta hugg 🙂 Verkar bli ytterligare en kanondag så jag ska försöka komma igång med plugget så snart som möjligt så att vi kan hitta på något roligare lite senare och ikväll! Ska ägna mig åt boken “Naturkraft” som vi ska läsa i samband med lägret som vi ska på till veckan, smygläste i den redan igår och den fängslar en.. speciellt mig som älskar naturen och att vara ute så mycket!

Hoppas ni får en mysig lördag!

/Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats