emmabarremyr

Emma Barremyr

onsdag 21 september

Hej vänner 

Hoppas ni mår bra! Det är glest mellan inläggen här, men jag har verkligen fullspeckade dagar med massa plugg, träning mm. Bloggen är tyvärr inte det som prioriteras först just nu, utan det blir skolan. Jag läser ju 37,5 HP den här terminen så jag kommer ha fullt upp hela hösten. Men jag ska ändå försöka göra bloggen lite mer hälsoinriktad, med lite träningstips, goda, nyttiga recept och motivation. Jag vill ju dela med mig av så mycket som möjligt till er av det jag lär mig! Jag ser ju att ni fortfarande är väldigt många som kikar in varje dag, så jag ska försöka bättra mig! Borde också lägga ner mig och göra en lite roligare bloggdesign, men sånt är jag dålig på… har inte riktigt tålamod med det 😛

Idag fyller Jullan arton och vi har varit och firat henne med en riktigt mysig och god middag på Olearys som är nyöppnat här i stan. Fantastisk fin restaurang/sportbar där de har lagt ner väldigt mycket omtanke på inredningen, så himla fint! Affärsideén med att ställa fram två stora skålar med salta popcorn är inte så dumt det heller, det gör att man känner för att dricka mer, och inte orkar äta lika mycket mat sen när den väl kommer ut på bordet. Smart! Och såklart så går man på den när man kommer dit hungrig och vill ha något i magen så fort som möjligt. SMACK, så var popcornen borta! 🙂


Fina Julia är så stor nu så hon får köpa egen öl <3

Nu ska jag myyyyyysa med min goa sambo! Uuuuh, så mysig vi har det här han och jag, dagar, kvällar, nätter  ♥ hihi 🙂

Puss

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats