Emma Barremyr

Fredag 26 augusti

Hej vänner  

Har precis kommit hem från stan och håller på att packa ihop lite. Ska nämligen åka till Sunne snart och äta middag hos svärföräldrarna och sedan vidare till Torsby för jobb i helgen! Idag har jag och Kajsa varit inne på stan. Vi satt och fikade länge på Espressohouse uteservering och kikade sedan i lite affärer. Jag köpte en ny mascara och ett par örhängen, men fick även med mig en klocka från Boulevard och en överraskning till min älskling. Hihi 🙂

Så himla roligt att träffa fina Kajsa igen!

Ha en fin fredagskväll mina vänner!
Puss på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats