Emma Barremyr

söndag 24 juli

God morgon

Jag ska straxt iväg och jobba sista 24-timmarspasset för den här veckan, sen är min 96-timmars vecka gjord. Gött! Min lediga dag igår var välbehövd och jag njöt till fullo av fina vänner och ett träningspass 🙂 Förmiddagen tillbringades med Johanna och Kristin på Wiener i några timmar, sen blev det ett gympass med hela familjen och kvällen ägnades åt grillmys hemma hos Elin med Jossa, Ida, Astrid, Ellen och Jullan!
Jag gjorde ett försök att ladda upp lite bilder från gårdagskvällen, men det funkar aldrig här hemma! Så jäkla tråkigt! Tar med mig bilderna till jobbet, så kanske jag kan lägga upp dem där ikväll om jag får tid 🙂

Ha en bra dag mina vänner!

/ Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats