Emma Barremyr

tisdag 19 juli

Hej kära vänner ♥

Dålig update senaste veckan, jag vet, och det beror på att jag inte varit hemma. När jag började min lediga vecka förra måndagen åkte vi upp till Runnsjön några dagar. Huvudsysslan där uppe var husbygge (mormor och morfar bygger ut stugan), men vi hann även med fisketävling, kortspel, grill, biljard och mys på kvällarna 🙂 På onsdagskvällen åkte jag och Pelle direkt till Sunne för att umgås lite med hans föräldrar. Och sen var vi uppe tidigt på torsdagen för att gå ett skogspass mellan sunne och munkfors som kallas dolpen. Vi hade med fältköket och gjorde frukost utmed vägen, gröt och ägg 🙂 Väldigt mysigt, jag älskar sånt!
Jag anlände i Torsby på eftermiddagen, och då packade hela familjen in sig i bilen och styrde söderut (till en början). Jag, Lina och Julia hade ingen aning om vart vi skulle eftersom mamma och pappa höll det hemligt för oss. Vi hamnade iallafall tillslut i Katinka och Thomas sommarstuga utanför Eskilstuna. På fredagen åkte vi vidare till Stockholm där vi fick låna deras lägenhet över helgen. Det blev full rulle hela helgen och vi sysselsatte oss med besök på museum, en sväng upp på globen för att kolla utsikten, mysiga restauranger och caféer, shopping, stros i gamla stan, sommarkrysset på gröna lund, fika i kaknästornet mm. En himla mysig helg med bara familjen ♥
Mitt största kap i shoppingen var dessa tre tavlor som jag hittade. Alla tre kostade ihop 140 kronor! Weiii 🙂 När man hittar sånt blir man bara så glad! Ska sätta upp dem i lägenheten och fortsätta inreda med båtar och marin inredning i tv-rummet hade jag tänkt 🙂
Nu ska jag, mams och paps åka ner till Sunne. Svärmor och svärfar ska bjuda på middag 🙂
För övrigt så jobbar jag 96 timmar den här veckan, så räkna inte med någon större uppdatering den här veckan heller 😛 Kanske kommer upp lite bilder från stockholm om jag får tid, annars får ni ha det bra!
Puss / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats