emmabarremyr

Emma Barremyr

måndag 13 juni

Heey

Jag sitter hemma hos älskling nu. Han började jobba sex i morse, så jag har varit ensam hela förmiddagen. Men nu ska jag åka in till Sunne och träffa Ida och Ellen. Blir soooola i bikini 😀 Jag sov faktiskt ända till halv nio idag. Otroligt skönt! Gick upp på en morgonpromenad i skogen och har slappat lite och gjort mig iordning nu! Har försökt ladda upp lite bidler från kvällen igår, men internet här är lite segt, så det blev bara ett par stycken. Jag och Pelle var iallafall inne i Sunne och åt glasss och gick och myste runt älven 🙂

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats