emmabarremyr

Emma Barremyr

lördag 11 juni

Helluu

Jag jobbar, om det är någon som undrar vad jag pysslat med under de senaste dagarna… de första dagarna på sommarlovet! Blev ett tolvtimmarspass igår och kör ett 24-timmars från idag till imorgon. Slutar tio då, och sen är jag ledig i två dagar. Åh, vad jag ska njuta! Är lite bitter att jag sitter på jobbet nu bara. Mina älskade vänner är samlade för utgång på kolsnäs och Pelleälskling är i skogen med sina vänner. TUR att det är storhelg och jag tjänar fett med pengar! 😀

Blåsningens häftigaste blåsning! Har ni sett den här? Ganska coolt faktiskt! Anders Limpar tror att han åker två år fram i tiden. Mycket genomtänkt och rolig blåsning!

Det var allt för mig! Nu ska jag lägga mig med en bok och bara njuta av hur underbart det är att läsa för att jag vill 🙂

Puss! / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats