emmabarremyr

Emma Barremyr

söndag 29 maj

Hej på er

Hoppas ni haft en bra helg!
Själv har jag haft det jättebra. Jag hade sov- och mysmorgon med älskling igår innan vi satte igång med plugget. Jag älskar våra långa frukostar framför tv:n 🙂 På eftermiddagen blev det dop och släktmiddag!
Idag satte vi igång med plugget ganska direkt efter frukost, och sen blev thaimat/morsdaglunch hos Pelles mormor. GOTTTT! Har inte ätit mat från thaivagnen förut, men nu har jag och det blir absolut fler gånger!
Mamma och pappa hämtade upp mig under eftermiddagen och tog med mig till Karlstad. Vi har varit ute med mamma på morsdagmiddag och nu sitter vi hemma hos mig och Julia hela familjen och myser med glassss 🙂 Mmmm!

Jullan och papsen på kina/thairestaurangen

Jag, mams och Lina

fint i taket 🙂

Mmm, mat 🙂

testade två nya glassorter, sååå goda!

Har varit träningsfritt hela helgen, så nu är jag utvilad och redo för en ny vecka! Ska på pricktest imorgon så jag kommer inte kunna gå på intervallpasset! Tråk, men får hitta på någon annat ist!

Nu ska vi ses solsidan!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats