Emma Barremyr

onsdag 27 april

Hej ♥

Jag sitter här och ska plugga hade jag tänkt mig. Men nu funderar jag på om jag ska måla naglarna och platta håret istället? Alltså, fy bubblan vad tråkigt det är med mikrobiologi.. jag har ingen motivation alls!
Jag har varit ute på en springtur runt vassjön idag. Det gick inte så fort med tanke på mina knän, men jag tog mig runt iallafall!

Borde… borde… borde plugga! Åker till Sunne vid fem, så jag boooorde verkligen läsa nu så jag kan vara ledig ikväll! Kom igen Emma! stavar, streptokocker, stafylokocker, myxobakterier, planktomyceter, deinokocker, firmicutes, aktinobakterier, cyanobakterier, spiroketer, ptroteobakterier… blaaa, blaaa, blaaa, det ÄR JÄTTEKUL att kunna 😀 Jag kan ju inbilla mig iallafall!

Puss på er!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. victoria

    hehe, visst är den den tekniken man får använda om man överhuvudtaget ska orka sätta sig med det?! bakterier & mikroorganismer är JÄTTEKUL 😉

stats