emmabarremyr

Emma Barremyr

onsdag 30 mars

Ciiiiaoo ♥

Jag sitter och läser om infektioner och sjukdomar i slidan… Uuärk, äckligt så jag spyr! Ska börja skriva lite om underlivshygien nu. Vi håller på med reproduktionsorganen och gynekologi den här och nästa vecka. Sen blir det semimarium på det nästa onsdag, och tenta på resten på lördag! Tentaångesten har börjar infinna sig…

Jag har varit i Sunne och myst med älsklingen inatt! Vi tog en liten promenad i det vackra vädret igår 🙂

Idag blir det plugg hela långa dagen + att jag har tvättid. Så jag kommer väl springa här upp och ner mellan tvättstugan och lägenheten tills det blir middagsdags!

Ikväll ska jag köra dubbelpass på friskis hade jag tänkt också. Först ett flex/intervall-pass och sen danspass! Ååååh, är taggad!!!!!!

Ha en bra dag!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. victoria

    haha, ååh vad skönt det är att vi avklarat det där "äckliga" grupparbetet + seminariet nu 😉 hihi..

    ps. tack för ditt tips om att det kan vara ägglossning som gör att jag får såna där magsmärtor, jag kollade upp datumen & det kan stämma för det har gått ca 28-30 dagar mellan varje ggång! så tack 🙂 vi ses, kram på dig

stats