Emma Barremyr

söndag 19 december

Hey ♥

Nu har jag lämnat karlstad och är hemma hos mams och paps för att fira jul 🙂 jag sitter och värmer fossingarna på det varma golvet. Mmm 🙂 Hos Barremyrs är det alltid varmt och skönt och jag älskar golvvärmen 🙂
Min helg har varit kanonbra! Det har bara varit massa mys med min älskade pojkvän. Vi har tränat, ätit massa mat, gått på stan och fixat julklappar och sett på sunes jul! I morse var jag uppe tidigt och lagade gröt till en mysig adventsfrukost ♥
Förresten har jag köpt en kamera nu också! Äääääntligen 🙂 Blev den här lilla saken. Inte den bästa, men får duga tills jag köper systemkamera!

Natti 🙂

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats