Emma Barremyr

onsdag 15 december

Hej på er ♥

Jag har varit hemma i torsby sen i måndags. Jag åkte hem efter spinningen eftersom jag skulle jobba igår! Blev även ett besök hos tandläkaren för att fixa till en tand som jag bet sönder i måndags. Det var något hårt i kycklingen, och det bara small i munnen på mig! Som tur var det inte så farligt, så man kan väl säga att det blev ett ganska billigt tandläkarbesök!
Nu ska jag åka med mamma och mormor ner till stan igen. Blir lite julklappsshopping, sen plugg och ikväll ska vi på middag hos Lina och Martin. Astrid är hemma så hon kommer också, så det ska bli roligt att se henne igen 🙂
Vi hörs, karm på er!

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats