emmabarremyr

Emma Barremyr

fredag 10 december

Ciao ♥

Jag har varit lite krasslig under veckan. Magen har spökat, jag har haft feber och ont lite överallt typ.. jag har känt mig allmänt instabil bara. Men nu verkar det som om jag är på bättringsvägen igen iaf!
Idag har jag varit duktig och pluggat på 🙂 Jag har nästan kommit halvvägs i hemtentan för integrativa hälsometoder och det är en otrolig lättnad, så därför ska jag snart ta fredag, inte helg för jag kommer försöka plugga så mycket som det går i helgen. Men jag ska snart lägga ner det här för idag!
Jag åker till Sunne lite senare. Ikväll ska jag, Pelle och mina svärföräldrar på julbord. Det ser jag fram emot 🙂
Annars blir det endel jobb i helgen också!
Ha en bra fredagskväll 🙂
Kram

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats