emmabarremyr

Emma Barremyr

måndag 29 november

Hej sötisar ♥

En hel vecka har passerat sen sist… Jag förstår inte riktigt vart tiden tar vägen?!
I helgen har jag varit hemma och jobbat, 9.30-21-30 både lördag och söndag. Långa pass, men det gick ändå ganska fort! Har hunnit med att jobba med både Linda, Gabbsan och Pinkan, som det känns som jag träffar alldeles för sällan! Och därför är det väldigt roligt att komma in och jobba nu när jag är inne så sällan 🙂 

Idag har jag haft en fantastisk skön dag! Integravita hälsometoder som vi läser just nu består varje vecka av en föreläsning med en ny metod. Idag har vi haft lite praktik! Under förmiddagen ägrade vi oss åt mindfulness där vi fick göra ett enkelt yogaprogram och därefter en kroppsscanning. Under eftermiddagen hade vi massage. Två och två fick vi göra en helkroppsmassage på varandra! Underbart!
Mindfulness är något som jag vill ägna mig mer åt! Jag tänkte även att jag ska försöka skriva lite mer om utbildningen och hälsa här i bloggen, men ni ser ju hur det går för mig. Jag är alldeles för dålig på att uppdatera. Jag får se om jag kan ändra på det!

Med en energi som aldrig funnits förut när jag kommit hem efter en dag på uni drog jag igång med storstädning! Men när dammsugaren kom fram försvann mitt goda humör. Den dumma jäkeln välte ner min finaste blomma så den gick sönder. Det var jord överallt och tror ni dammsugarjäkeln suger upp det den välte ut??? Nejdå, istället fick jag ligga på knä och skura… Så en dammsugare i julklapp kanske?

Efter att även ha storhandlat drog jag, Jullan, Lina och Kristin på spinning/puls! OCH HERRE MIN SKAPARE! Antar att jag är ganska otränad efter över tre veckor utan träning och dessutom en rejäl förkylning på det. Konditionen var inte den bästa kan jag lova! Men det ska jag ändra på 🙂 Nu är det dags att komma igång med träning igen! Jobbigt var det idag iallafall…. men kul och sjuuukt skönt efteråt!

Nu sitter jag i soffan med en glöggkopp och ser på Top model. De är i nya zeeland idag och massa härliga minnen kommer tillbaka! Maorifoket med deras skrikande, dansande och tungviftande inledde programmet och jag höll på att skratta ihjäl mig när jag kom att tänka på våran övernattning vi hade hos den gamla urbefolkningen! Det var så kul!!! Och nu kom jag på hur mycket jag saknar Jade, Liz och Mad och allt galet vi gjorde 😀

Någon som jag saknar desto mer är Pelle! Vi har inte setts på hela helgen och kommer antagligen inte ses förrän på torsdag! Det är helt galet vad jag är kär! Känns så underbart att vi har en hel helg i stockholm framför oss också! Åh, vad jag längtar!
Nu ska jag hoppa i duschen jag 🙂
God natt min vänner!

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats