emmabarremyr

Emma Barremyr

lördag 23 oktober

Hello ♥

Hur mår ni?
Idag var vi uppe tidigt, både jag och Pelle, eftersom han skulle till universitetet och skriva högskoleprov och jag för att jag är morgonpigg och inte tycker att det är så mysigt att ligga kvar ensam 🙂 Så jag åt en lång frukost framför tv:n innan gick ut på en uppfriskande morgonpromenad!
Sen åkte jag in till stan och mötte upp kristin, jossy och malin för fika och en shoppingrunda! Och tro det eller ej, men jag kom bara hem med en påse mat 🙂
Vi ska laga mat och dricka vin här ikväll. Mys det ♥

Ha en bra lördagskväll!

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats