Emma Barremyr

onsdag 6 oktober

Tjo ♥

Kallt, kallt, kallt! Det blåser istappar ute idag och jag har längtat hela dagen efter att få krypa ner under täcket med en kopp te. Och nu ligger jag här i sängen och ska plugga lite innan det är dags att laga mat.
Det har varit en rätt hård dag. Vi har fullt upp med forskningsprocessen, kvantitativa och kvalitativa metoder, epidemiologi, biostatistik, datainsamlingar och enkätundersökningar. Vi har suttit på föreläsning och bara lyssnat i sju timmar idag samt att vi jobbade med grupparbetet på lunchen. Det kryper i hela mig och värker i benen nu och det ska bli sjukt skönt att gå på dans och skaka loss och svettas lite sen, FÅ ENERGI! För det är precis det jag får 🙂 Jag blir grymt trött av att bara sitta still en dag….

Jag drömde att jag drev ett stort forskningsprojekt inatt. Det var jag som höll i hela studien och det var jag som hade lyckats framställa ett vaccin mot alla sorters cancer. Det funkar kanske inte riktigt så då men, haha! Mina drömmar påverkas sjuk mycket av det som händer runt omkring mig, och just nu är det forskning, sjukdomar, statistik, miljö, bla.. bla som går runt i mina tankar!
Jag har börjat fundera på det där med att doktorera. Jag har ingen aning om vart den här utbildningen tar mig och vet fortfarande inte riktigt vad jag är intresserad av, än. Men jag har många år framför mig, så tiden finns och jag tycker det vi håller på med nu är både kul och intressant. Men det är svårt också, väldigt svårt och jag förstår inte allt. Men jag lär mig och det väcker nya intressen i mig…
Jag har ju jobbat mycket med autistiska barn och det är något som jag på något sätt skulle vilja veta mer om i framtiden. Men vad som sker det vet jag inte?! 
Man ska alltid drömma iallafall, även om det kanske inte blir som man tänkt sig! Framtiden är något man inte ska tänka på för mycket, den kommer när den kommer! Just nu är jag ju här, i hälsa – welnessutbildningen. Och jag är väldigt glad att jag kom in!!!

Nu blev det bara massa text, men var tvungen att skriva av mig lite 🙂
Ha en mysig kväll i höstrugget!

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats