emmabarremyr

Emma Barremyr

torsdag 23 september

Tjoho ♥ 

Jag har grymt mycket träningvärk! Jag var på gymmet igår under förmiddagen efter två veckors vila, och det känns idag kan jag lova! Jag kom ju knappt upp ur sängen i morse! Är iallafall lite mjukare i kroppen nu efter en varm dusch och ett fotbad 🙂
Nu ska jag sätta mig ner med plugget igen och försöka redogöra förhållandet mellan begreppen hälsa och wellness. Jag hoppas på bättre resultat idag!
Sen kommer Ida och Ellen till mig. Jag har köpt ingridienser till pizza, för här ska det bli pizzabak 🙂

Nej plugg var det! Vi hörs 🙂

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats