Emma Barremyr

tisdag 31 augusti

Hej mina vänner ♥

Regnet öser ner här i Karlstad, solskensstaden, och jag sitter inne och läser lite, ”Begreppen hälsa och hälsofrämjande” 🙂 Vi hade fyra timmars föreläsning om begreppet ”hälsa” och dess fyra huvuddrag på förmiddagen idag. Blev mycket diskussioner och var väldigt intressant! Under eftermiddagen blev vi indelade i grupper och fick information om internatet vi ska åka iväg på, på torsdag! På kvällen ska vi tydligen äta trerätters middag som vi själva ska laga till och min grupp fick huvudrätten i uppgift. Ska bli så himla roligt 🙂
Blev heldag idag och efter skolan åkte jag hem till Jullan och städade lägenheten. Är ju faktiskt två hela månader sen vi flyttade in så det har hunnit bli endel damm kan jag lova! Skönt med nystädat
Nu ska jag laga korvstroganoff och ris till mig och Julia och ikväll kommer det lite tjejer hit!
Förresten! Någon som är tekniskt och vet hur man kopplar surroundljud? Jag har gjort precis som det står i beskrivningen, men det funkar inte ändå. Jag erkänner! Jag är väl inte så tekniskt av mig… jag behöver hjälp! 😛
Ha en bra kväll!

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats