Emma Barremyr

onsdag 25 augusti

Hej snyggingar ♥

Mamma drog med mig ut på blåbärsplockning i regnet i morse. Det var dåligt med bär i skogen, men vi fick nog ihop fem liter iallaffall. Bättre än inget 🙂 Nu är fingrarna alldeles blåa och fina efter att jag rensat alla bär 😛
Fick bli ett varmt och skönt bad när jag kom hem och sen kom Ida och Ellen på fika! Ellenbellen, vi kommer sakna dig när du drar till hället! Lillgumsan ♥
Har lyckats bli sjuk igen också. Ett par nysningar så var det igång, är helt genomförkyld nu! Mitt immunförsvar är inte på topp riktigt… Så därför ska jag åka till Per så han får ta hand om mig. Han har lovat godis 😀 hihi.

Ha en bra kväll 🙂

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats