Emma Barremyr

torsdag 27 maj

Hej vänner ♥

Jag slutade nio idag! Så åkte in till Tosby och mötte upp Henrik för en fika i solen!
Lönen hade trillat in på kontot så det blev även lite shopping! Jag fann en fin ljusstake på larose som jag inte kunde hålla mig från att köpa, en ny mascara, ett fotoalbum och parfym. Min älsklingsparfym Pink sugar är nästan slut och jag slog på stort och köpte hela rubbet med parfym, deo och bodylotion 🙂 
Sen åkte jag hem och började med fredagsstädningen. Det är ju bara torsdag, men jag ville överraska mamma och pappa lite. Jag har dammsugit och dammtorkat hela huset, städat alla toaletter, och torkat alla golv, plockat och fixat i flera timmar! Phu, säger jag bara 🙂 Nu kan vi njuta av en ledig fredag här hemma imorgon! Härligt va?

Bilder från dagen!


Henrik på Lustgården

Nyinvesterat

Pink sugar 😛

Nu ska jag ta en varm och välförtjänt dusch och sen är det dags för matlagning!
Ikväll ska jag och Lina på biopremiären av Sex and the city tvåan 🙂 Ska bli kul!
Hoppas ni får en bra kväll ni med.

Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats