Emma Barremyr

torsdag 29 april

Hej vänner ♥

Det är ingen vanlig dag idag för det är Idas födelsedag, 20-årsdag dessutom!
GRATTIIIIIIIS min älskade vän ♥

Jag ringde och sjöng det allra finaste jag kunde förut. Kalas och sånt blir imorgon!
Idag är det även internationella dansdagen. Det var en speciell dag under skoltiden, fylld med dans och uppträdanden. Jag saknar dansen så himla mycket! Jag skulle så gärna vilja se danstjejernas uppträdande ikväll. Men jag börjar jobba nu klockan två och jobbar natt…
Lägger upp en dans som jag älskar att titta på! Slutuppträdandet i step up.
Ha en bra Valborg allihop! Vi hörs på lördag igen 🙂
Puss ♥
Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats