Emma Barremyr

fredag 23 april

Hej sötnosar ♥

Det är äntligen fredag och jag ser fram emot en ledig helg!
Ikväll kommer mina söta vänner hit på spelkväll och imorgon blir det en tur till Karlstad i nya bilen.
Min hals är bättre idag, men jag är inte frisk för det. Minsta lilla ansträngning gör mig jättetrött, antagligen p.g.a. infektionen i kroppen. Men jag hoppas att all vila ska göra susen snart!

Den 30 juni kommer Eclipse, fortsättningen på New Moon på bio. Jag längtar!
Här är trailern 🙂

Denna kärlekssaga är så otroligt vacker!

Edward till Bella:
”Innan jag träffade dig, Bella, var mit liv som en månlös natt. Väldigt mörk, men det fanns stjärnor – små ljuspunkter av mening. Sedan for du över min himmel som en meteor. Plötsligt stod allt i brand, där fanns prakt och skönhet. När du var borta, när meteoren hade försvunnit bakom horisonten, blev allt svart. Ingenting hade förändrats, men jag var bländad av ljuset. Jag såg inte stjärnorna längre, och det fanns ingen mening med någonting”

Tänk om man hade en Edward Cullen.
Tänk att få uppleva sådan kärlek!

Nu ska vi åka och hämta nya bilen. Weeiii! Äntligen 😀

See yaa! ♥

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats