emmabarremyr

Emma Barremyr

update fran Singapore

Hello 🙂
Straxt boarding time nu. Ar bara en liten snabbis i Singapore och jag passar pa att utnyttja gratis internet 🙂
Jag ar astrott och hoppas pa att fa sova lite nar vi nu flyger vidare till Doha. Pa vagen hit fick vi ingen lugn och da de serverade mat och passade pa oss hela tiden. Jag kollade pa 2012 och var mattligt road 😛
Jag hade en asbra sista dag i Kuta tillsammans med killarna. Innan jag akte at vi middag tillsammans och sa fick jag en avskedspresent som de hade kopt till mig! De ar sa himla gulliga och jag saknar dem redan mycket! HOR NI DET KILLAR 🙂 Hoppas ni har kul pa trekkingen inatt, jag onskar jag fick vara med!
Nu maste jag kila.
Ha en bra kvall sa hors vi snart igen!

Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pontus

    emma kom tillbaka .vi behover en syster som kan ta hand om oss ! vi saknar dig mycket ! skot om dig

    puss o kram

stats