emmabarremyr

Emma Barremyr

sondag 21 mars

Hej pa er godingar!
Hur mar ni?
Jag mar jattebra! Livet kan inte bli battre an vad det for tillfallet ar 🙂
Idag har jag, killarna, Lisa och Frida varit pa vattenland och lekt hela dagen. Det har varit jatteroligt med massa kill i magen och goda glassar! Hihi.
Ikvall ska vi till hardrock cafe och ata mat. Killarna skulle se fotboll sen sa jag och tjejerna funderar pa att shoppa lite 🙂 Imorgon ska vi hyra moppar och aka soder ut och se oss omkring!
Det ar skont att vara tillbaka i Kuta igen.. det ar fullt med folk och rorelse. Gili var lugnt och ganska folktomt.. lite mer paradiso! Fem dagar dar for lite vila och njuta var perfekt 🙂 Jag alskade stallet!
Igar drog jag och killarna och ut at middag och drack oss fulla pa goda drinkar och bintang! Sen motte vi upp tjejerna och drog till AP Inn och festade med massa andra svenskar. Sen dansade tills svetten rann pa Bounty! Jag hade askul 🙂 Men det roligaste pa hela kvallen var nog nar jag kom till AP och fick se en kille som jag kande igen SA VAL! Han var jattelik Calle som vi umgicks med i Australien. Tror ni inte att det var han da? JOOO! Haha, hur stor ar den chansen lixom? Varlden ar bra liten….

Fick in lite bilder, men det gar hur segt som helst att ladda upp sa det blev inte sa manga!
Nu ska vi ga och ata 🙂
Hoppas att ni haft en bra helg hemma och att allt ar bra med er. Det ar inte manga dagar kvar tills jag ar dar nu! Jag har angest for att aka hem. Varfor gar tiden sa fort for? Aja, jag ska inte tanka pa det 😛
Jag njuter av de sista dagarna nu.. 🙂
Ta hand om er!
Puss ♥

Emma

David Guetta Feat. Kid Cudi – Memories

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Wow vilka bilder från när du dök! Blev du inte rädd när du såg hajen?! Ja tiden har verkligen gått jätte snabbt. Har varje dag sett fram emot att få läsa om dina äventyr på resan, vad ska sen göra? 🙂 Njut av tiden som är kvar. Här snöade det stora flingor som tennisbollar i morse. Annars har faktiskt våren kommit och snön börjar smälta undan men det är MYCKET kvar. Så njut verkligen av sol, värme och bad!

stats