emmabarremyr

Emma Barremyr

sondag 7 mars

Jag har precis skypat lite med pappa ♥ oooh, vad jag saknar alla dar hemma just nu!
Kuala Lumpur ar inte riktigt min stad kanner jag. Jag har inga fordommar, men jag kanner mig inte alls god till mods bland muslimer, speciellt inte nar jag ar ensam, och har kryllar det av dem! Jag har bara daliga erfarenheter sen Egypten och kanner inte att jag kan lita pa nagon. Foket har ar inte alls lika trevligt som i Thailand. Jag saknar verkligen Thailand! Och jag saknar Lina och Elin.. jag maste erkanna att det kanns lite ensamt. Det ar ju mycket roligare att ha sallskap nar man ar i en stor stad! Kanns skont att jag ska aka harifran imorgon! Och Kuta beach i Bali ar ett backpackerstalle sa dar vet jag att jag inte kommer kanna mig ensam 🙂

Resan hit kanns som en lang historia. Inte for att det hande speciellt mycket, men den tog lang tid. Fran Krabi till Hat Yai akte jag minibuss och hade sallskap av en engelsk tjej. Hon visade mig nagot som jag aldrig sett forut. Rostbrod med ost och chips pa. Alltsa, engelskmannen, de fortsatter overraska mig gang pa gang! Haha, ost och chips pa smorgas lixom?! Hon skulle vidare till Kho Lipe sa over gransen fortsatte jag by myself. I Pendang bytte jag fran minibuss till en Vip-buss. MYCKET BATTRE! Under resan gjorde jag en upptackt som fick mitt hjarta att ramla ner i magen. Jag satt och tittade ut genom fonstret och sag alla elnat langs vagen fara forbi. Thailandarna har verkligen ett trassel av elnat overallt. Och gissa vad jag fick se?! Jo, det var spindelnat overallt, stora.. och i dem satt JATTESPINDLAR. Jag skojar inte. Det var hur manga som helst. Och nar jag val upptackte det fanns det ingen ande pa det. Det var stora spindlar overallt. Det fick mig att rysa. Usch! Forstar inte hur jag kan ha missat det forut?! Jag hatar spindlar…

Jag kom inte fram till Kuala Lumpur forran halv tolv inatt. Jag tog en taxi direkt till hotellet och krop i sang med detsamma. Jag var jattetrott! Det blev aven sovmorgon i morse och det var valdigt skont 🙂

Idag har jag forsokt se mig omkring har. Det ar sa otroligt varmt sa jag har hallt mig inomhus sa mycket som mojligt. Jag har varit pa lite museer, shoppingcenter och peak tower!

Sista kvallen i Krabi var mysig. Vi gick till en restaurang vid stranden och at thaimat och tittade pa solnedgangen. Det var sa vackert och det ar synd att det inte finns minneskortlasare har sa ni fick se bilderna. Men de kommer val senare pa facebook 🙂 Till efteratt kopte vi med oss sweet sticky rice, mango och kokossas och lade oss pa stranden och tittade pa stjarnorna. Sen gick jag och Lina pa massage igen for andra gangen den har veckan. Den har gangen blev det oljmassage. Otroligt skont! Jag somnade nastan 🙂

Imorgon bitti aker jag ut till flygplatsen vid fem pa morgonen. Mitt plan gar nio och mandag ar en “busy day” sa det galler att vara dar i tid 🙂

Hoppas ni haft en bra helg dar hemma 🙂
Jag tanker pa er ♥
/ Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Skont att resan gick bra emsan! 🙂 men du har faktiskt sagt till mig att det inte finns nagra stora spindlar i thailand! Har du ljugit lite for mig eller? :s 😉 lite tur att jag aker hem imorrn isf! Varat hostel ar vekligen kanon! Har ska man bo om man ar backpacker och ar i phuket! 🙂 det kan du rekommendera om nan fragar! 🙂 Ha det super sa hors vi framover! Hor val av mig nar vi har landat i sverige! 🙂 PUSSS! Ta hand om dig! <3

stats