Emma Barremyr

mandag 22 februari

Nu kommer Lina och Elin till stranden nar som helst. Jag pratade med Lina for en timme sen och da var de i passkontrollen. Yiiihooo 😀
Sjalv sa har jag forsokt att halla mig inomhus idag.. jag kanner att jag behover vila lite fran solen! Sa nar jag vaknade i morse gick jag till gymmet. Det kandes lite tungt efter en manad utan traning, men himla skont efterat. Och sa svalt och skont det var dar inne. Jag kunde ha stannat hela dagen 🙂 Men jag var tvungen att checka ut och leta upp ett annat stalle att bo pa. Skont att lamna det dar sunkiga guesthouset jag bott i de senaste dagarna! Nu har jag bytt upp mig till HOTELL! Haha. Nu kanns det lyxigt med hot shower, tv, tacke, en svalkande flakt, spolande toalett och ett stort rum. For det var just det jag fann. 900 baht per natt delat pa tre blir 300 baht var. Ungefar 70 svenska kronor var! Det gar att komma undan mycket billigare, men det kanns lite skont att fa lyxa till det ocksa. Inte for att vi behover tv och hot shower precis da men.. ;p
Sa efter att ha checkat in, tog jag en dusch och lade mig i sangen och kollade pa tv. Och gissa vad? De har svenska kanaler sa nu ar jag lite uppdaterad av vad som hander hemma i Sverige ocksa. Jag maste medge att det var ganska skont att ligga dar och bara lata tv:n vara pa och lyssna pa det svenska spraket och hora vad som hant den senaste tiden. Horde att trafiken ar helt kaos i sorda delen av landet. Vilken TUR att Lina coh Elin kom ivag igar! Tack gud 🙂
Ikvall tankte jag ta med Lina och Elin till stranden. Jag har planerat att vi ska kopa med oss mat fran gatan, grillat, sticky rice, frukt och ol och sitta dar under stjarnklar himmel! Det ar nagot av det basta som finns. Man kan bara sitta dar och njuta av stunden och livet. Och det basta med ikvall ar att jag har tva av mina basta vanner med mig; Det kan ju inte bli battre!
Hoppas ni har en bra dag dar hemma ocksa 🙂
Vi hors!
Puss ♥ / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats