Emma Barremyr

lordag 13 februari

Hello everyone!
Hoppas ni har det toppen hemma 🙂
Har ar det helt underbart. Dykkursen ar hur rolig som helst och manniskorna har ar sa trevliga och snalla.
Forsta dagen borjade i klassrummet. Kandes lite som att vara back to school, fast mycket roligare! Lararna ar verkligen underbara!
Vi satt i skolbanken andra fram till lunch. Sen fick vi nagra timmars ledigt sa vi passade pa att lara kanna varandra lite battre i gruppen. Min grupp ar liten och bra. Jag har tva killar som ”divebuddies”, Adam och Franswha (vet ej hur han stavar) 😛 och sa ar det ett par fran Canada ocksa.
Under eftermiddagen hade vi dyktraning i poolen i nagra timmar. Gick igenom allt praktiskt o.s.v…
Efter det tog jag och Franswha mopeden upp till the Point view och tittade pa solnedgangen. Det var sagolikt vackert!
Aven idag tillbringade vi formiddagen i skolbanken. Efter lunch var det det dags for forsta dyket i havet. Jag bara alskar det! Varlden under ytan ar fantastisk, sa manga vackra farger, koraller och fiskar 🙂 Idag dok vi bara 6 meter. Imorgon vantar 12 och pa mandag 18! Sen har jag mitt dykcert 😀
Det ar sa himla mysigt har och jag har traffat massa gulliga manniskor, men jag hanger mest med Adam och Franswha. Kvallarna angrar vi i strandbaren pa hotellet. De har varldens maffigaste grillbuffe med allt man kan tanka sig + massa god thaimat. En Changbeer pa det och allt ar perfekt!

Adan och Franshwa

solnegang


vi fann bananer, men de var inte mogna 😛


en liten del av grillbuffen


hur kommer det sig att ol alltid smakar sa gott utomlands? 😀

stallet vi dok pa idag, ganska nara stranden.

Det var allt for mig idag. Ska springa och mota upp lite folk for middag nu!
Ta hand om er och halsa alla fran mig!
Puss ♥ / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Farmor

    Hej Emma!

    Helt fantastiskt Emma. Jag längtar dit du är när jag hör dina upplevelser. Här är det minus 20-25 grader på nätterna men behaglig vinter på dagarana.

    Ha det så bra och hälsningar på Alla Hjärtans Dag från Farmor och Farfar.

  2. Lina

    EMMA, min kamera är fixad så nu kan vi ta undervattensbilder när vi kommer. 😀 Inte när du dyker så djup kanske, men vid ytan. 😉 Miss you! <3<3

stats