Emma Barremyr

lördag 23 januari

Jag är klar med packningen! 😀
Jag och Lina satt uppe ganska sent igår och idag hade jag ställt klockan på åtta för att komma upp i tid och vara säker på att hinna med allt jag skulle göra. OMG vad trött jag var när klockan ringde, jag hade gärna legat kvar och sovit lite till!
Efter dusch och frukost satte jag igång med packningen. Mitt rum såg ut som ett tattarläger och jag hade absolut ingen ordning alls. Jobbigast var nog att välja ut kläder. Jag har en tendens att packa ner lite för mycket och fick rensa bort en hel del. Som tur var hade jag Lina till hjälp och varefter tiden gick blev det mer ordning och reda 🙂
Mitt i allt rot kom jag på att jag skulle bädda sängen och får till min förskräckelse se att KATTEN HAR VARIT DÄR OCH SPYTT! I MIN SÄNG! Jag höll på att spy själv. Så nu går tvättmaskinen på högvarv igen. Äckliga katt!
Sen bar det av ner till Torsby på shopping för att inhandla de sista prylarna till resan och middagen ikväll!
Nu är jag hemma igen och är i fullt shjå med att lägga över musik och ljudböcker i mobilen. MYCKET viktigt! 🙂
Ska snart åka och hämta mamma på jobbet och säga hej då till dom där 😛
Sen ska jag börja med matlagningen. Jag ska nämligen ha tjejerna (och Erik) här på middag ikväll och tänkte bjuda på en kycklinggryta med fetaost, soltorkade tomater och färsk pasta. Till efterrätt blir det äppelpaj och vaniljsås!
Var meningen att jag skulle Träffat Victor över en fika idag också, men det hanns tråkigt nog inte med. Var länge sen så det hade varit roligt att prata lite!
Nu ska jag dra till jobbet för att hämta mamma och säga hejdå!
Ha en trevlig lördagskväll allihop!
/ Emma.

före

före

efter
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats