Emma Barremyr

Hey!

Det kanns fortfarande helt overkligt att jag ar har. Jag har varit i Australien i tva manader och nu ar jag har, i Nya Zeeland.
Det var verkligen en omstallning att komma hit. I tva manader har jag vistats i tropisk varme, hog luftfuktighet med nastan 40 grader i skuggan varje dag. Jag har varit svett dygnet runt. Gissa om det var en chock att komma hit?
Luften ar kall och frisk.
Nu ar det slut pa sol och bad (tills Fiji iaf).
Nu maste jag ha klader pa mig igen.

For forsta gangen sedan Emelie akte har jag haft hela dagen for mig sjalv. Jag har inte velat vara med nagon. Bara vara sa osocial som det bara gar. Jag var ute pa en morgonpromenad i hamnen i morse. Solen sken, luften var alldeles kall och vinden still. Det var verkligen vackert. Auckland.. seglarstaden. Fatta vilka batar det lag nere i hamnen. Jag vill ha!

 

Efter att ha fatt i mig tillrackligt med frisk luft styrde jag stegen in mot city for att leta reda pa ett litet cafe.
Hade bestamt mig for att ata frukost ute och lyxa till det riktigt 😀 ingen grot har inte!
Slog pa stort med en stor kycklingbaguette och chailatte.
Sen blev det shopping.
Hade inte riktigt tank pa hur kallt det skulle vara har, och jag har nu insett att jag har alldeles for lite varma kalder med mig. Sa jag kopte ett par nya byxor, en troja och en jacka.
Och sa fann jag fler presenter till mina systrar (det ni Lina och Julia, ni blir inte nyfikna va? hihi)
Och eftersom jag far ont av mina skor har jag kopt nya skor ocksa.
Sammanfattningsvis sa har jag slosat massa pengar idag!
Nu ska jag ata gratismiddag pa hostellet.

MAMMA! Kolla din mail.
Ha det bra alla vanner!
Love from Emmis <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma

    Hejsan Gumman! Du får kolla din mail du med=)Kanske bra att du får vänja dig med lite kallare och klarare luft innan du kommer hem…hehe! Älska dig!

  2. Lina. :)

    Hej snygging (neger)! 😀 låter som att allt är kanon med dig.. Skönt med lite frisk luft, även om det är kallare, kan jag tänka mig! 🙂 här skiner solen förfullt, och det känns faktiskt som att våren är påväg! äh, jag skriver mejl till dig istället! Så kan jag skriva lite mer, och lite mer privat! 😉 PUSS! <3

stats