Emma Barremyr

Nimbintour :P

Hej pa er!

Nu kommer det lite uppdateringar fran Byron Bay. Jag och Emelie  kom just tillbaka fran en dagstur i Nimbin. Skumt stalle! Vi hade val hort att det skulle vara ganska speciellt, men jag hade aldrig kunnat forestalla mig att det skulle vara sa extremt. For er som inte vet ar Nimbin ett mycket litet hippiesamhalle dar folk roker pa hela dagarna utan att nagon bryr sig. Den forsta killen vi stotte pa log och fragade om jag ville ha marijuana. eh, jag blev ganska paff, aven om vi hade blivit varnade for det. Nej tack sa jag, ”okey, have a nice day then” sa, gick vidare och sa var det inget mer med det. Det var bara det att det tog inte manga minuter innan nasta kom fram och fragade, sen nasta och nasta osv.. vi var dar i tva timmar och innan vi akte darifran hade vi nog fatt ett 15-tal erbjudanen.
Nimbin var verkligen ett speciellt stalle. Jag kan inte bestamma mig for om jag tycker om det eller inte? Det var anda ganska mysigt med alla konstiga saker, farger och flummiga, hippiekladda folket. Men de tva timmarna vi var dar rackte gott och val. Nu har jag sett stallet och upplevt kanslan att vara dar. Det ar lixom inte varje dag man sitter vid ett bord bredvid tva killar som sitter och roker pa mitt inne i stan utan att nagon bryr sig alls…

 

Nu har jag lyckats pajja min kamera helt och hallet. Jag jag har typ inget annat val an att kopa en ny. Mamma! Den dar vattentata vaskan som du kopte till mig var inte alls vattentat. Jag testade den igar, och nu ar min kamera fylld med vatten och helt forstord. Daligt att salja sanna saker nar de inte fukar! Fast det kanske var lika bra, det blev ju anda sa daliga bilder. Nu kan jag kopa en ny och fa battre bilder 🙂

Byron Bay ar helt underbart! Idag har inte vadret varit det basta, men det ar anda hur varmt och skont som helst. Igar hade vi en mysig dag pa stranden tillsammans med nagra svenska surfare som vi traffat. Jag och Emelie testade pa boogieboards, tankte att det var battre att borja med det, innan i ger oss upp pa surfinfbradorna. Det var sa sjukt kul. Jag skrattade sa att jag fick ont i magen. Det gick hur fort som helst, ni anar inte. Haha 😀

Har kommer lite bilder fran en utekvall pa Ceekey Monkey!
(ps. dar maste man dansa pa borden)
I love it

Idag har vi bytt hostel. Ska bo i tiobaddsrum for forsta gangen nu. Det ska bli spannande. Det ar sjukt vad snabbt man anpassar sig till andra. Forut har jag haft jattesvart att sova med rorelse runt omkring mig. Nu bryr jag mig inte langre.. Jag sover som en stock hela natterna. Folk ar otroligt hansynsfulla. Sa trodde jag inte att det skulle vara, sa jag ar glatt overraskad!
Det nya hostellet ar sjukt mysigt. Vi har varit dar tva kvallar i rad nu, druckit drinkar och atit mat.
Stallet kryllar av svenskar och jag pratar nog mer svenska an engelska…


Nattpromenad. Det var nagot spannande kryp pa vagen 🙂


Mys pa vandrarhemmet, Cape Byron YHA!


Main beach, Byron Bay


havet gillar jag


Underbart!

Ikvall ska jag och Emelie faktiskt laga mat. Det var lange sen vi gjorde det nu. Det ar latt och gott att ata ute och alla uteserveringar ar sa mysiga. Hihi!

Ha det bra, sa hors vi snart igen 🙂
Massa solkramar fran mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Morfar

  Julia är här och hjälper mig för att kunna svara på en kommentar på din resa. Hoppas du mår bra, här snöar det och är fint. Vi åker till Thailand om 14 dagar, så vi får också värme. Många hälsningar morfar och mormor. 🙂

 2. Ida Ellen Britta SPSP06

  Hej bruden !

  Vi sitter på natur lektion och har precis gjort en DNA quiz, kanon kul! 😛

  Här är det jääätte mycket snö och inte alls varmt.

  Fortsätt att ha det bra!

  Saknar dej massa.

  <3 Ida Ellen Britta SPSP06

 3. evaL

  håller med mamsen – det är så kul att hänga med på resan!! För det är så det känns!!Fast i verkligheten har jag just skottat snö…igen!! ;P

 4. Josefin

  Hej gumman! Ni ser ut att ha det superbra, och jag kan säga att jag är sjukt avundsjuk och skulle gärna komma och hälsa på 😉 Känns som om de var evigheter sen du åkte, men de är inte så längesen. 😛 Bra att ni njuter, för hemma är de bara kallt och trist! Massa pussar från mig!

 5. Mamma

  Hejsan!Ja det var dåligt, men nu kan du ju köpa dig en sån kamera som Lina har! =) Låter som ni har toppendagar och det är så kul att få läsa om era äventyr. Må så gott som ni bara kan, kramar från Mamsen!!

stats