Emma Barremyr

20 år idag :D

Jag har verkligen haft en toppenhelg! Fredagen tillbringades med Sara, Elin och Lina stundvis i hallen då vi kollade på innebandyn, annars i Saras nya lägenhet med mys och kortspel. Vi åkte lite fram och tillbaka. Jullan spelade och självklart var hennes matcher viktigast. Visade sig också att Julias lag var vinnarlaget. De tog hem segern klockan fem på morgonen och Julia kom hem med en guldmedalj 🙂 Duktig lillasyster! Måste också nämna att det är Julia som har fixat hela min blogg.. hon fick fria händer att göra vad hon ville. Det enda jag har bidragit med är att välja musik. Skulle aldrig fått det så fint utan min söta lillasysters hjälp! Tack vännen <3

Igår fyllde mormor år och vi var självklart där och firade henne. Tårta, kaffe, paket, skratt och prat. Och mormor, gullig som hon är kommer med nya saker varje gång vi ses.. igår fick jag en armékniv (med typ allt i) och lite andra småsaker som är bra att ha! Hon pratar om min resa hela tiden och jag tycker det är så roligt med någon som är intresserad. Men lite orolig är hon allt för sin lilla flicka också, och talar om hur mycket som är farligt och som man inte ska göra.. hihi 😛

Efter att vi varit hos mormor var det dags att börja fixa inför kvällen. Vi dukade upp långbord här hemma och vid sextiden började mina söta vänner att trilla in 🙂 hihi. Johan och Andreas kom med en roligt present. Presentkort på Roy´s tattoo, 900 kr. Jaaaa! Jag som alltid velat tatuera mig. Eller inte (och det vet Johan MYCKET väl) inte för att jag har något emot tatueringar. På vissa passar det jättebra och endel är jättefina. Men jag personligen vill inte ha någon 😛 Men jag kunde väl inte göra annat än att tacka och se glad ut? Men efter en stund kom det väl fram att det bara var ett skämt och Johan plockade fram ännu ett paket. Jag fick en jättegod parfym och den är jag jätteglad för. Escada är min favVo! Jag fick massa annat fint också, och TACK för det allihopa! Ni är urgulliga och jag tycker såå mycket om er <3

Efter att ha tillbringat ett ex antal timmar hemma hos mig med, prat, skratt, alkohol, spel och musik drog vi till idet och dansade loss! När klockan slog tolv sjöng alla för mig. Hihi. Hela kvällen var det dansgolvet som gällde. Mmm… I LIKE IT! Tack för den kvällen allihopa. Jag hade superkul 🙂

Idag väcktes jag av sång, tända ljus, paket och frukost på sängen av min älskade familj! Jag fick klockan som jag önskade mig, en guldring, presentkort på Prima Sport, extern hårddisk och ett minneskost på 8 G till kameran (nu kan jag bannemej ta bilder på resan 😀 haha.) Jätteglad blev jag. Det blev en lugn förmiddag.. mys med familjen. Jag gjorde två blåbärspajer med marshmallows och choklad och senare kom släkten och firade mig och jag fick mer paket 😀  Det blev fika och mer mys. Sånt tycker jag OM! Under kvällen har vi haft en mysig familjemiddag och spelat spel. Kan inte säga annat än att jag haft en superbra födelsedag. Sämre blir det inte när jag tänker på att det endast är två veckor kvar nu och att det är 40 grader varmt nere i Melbourne! Åh…… jag längtar 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats