Emma Barremyr

Vem är du?

Hej ♥

Det är dags för en liten läsarundersökning! 

Jag är nyfiken på vilka ni är, vad ni jobbar med, vart ni bor, vad ni har för intressen och vad ni gillar att träna! Detta kommer hjälpa mig och mitt framtida jobb med bloggen, som jag såklart vill kunna anpassa så mycket som det bara går efter er! Så söta, rara ni, ta några minuter och svara på frågorna så skulle jag bli jätteglad!

TACK!

 

Klicka här för att komma till undersökningen!

 

DSC_9803

 Foto: Caroline Dahlén

 

Som tack för att ni är med och deltar i undersökningen har tre av er chansen att vinna biljetter till Be your best convention, som förresten ingen av er borde missa! Träningseventet går av stapeln samma helg som hälsomässan i Stockholm (8 november) och kommer bli årets största TRÄNINGSFEST!

Vill du blir inspirerad, läs Sofias inlägg här!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hejsansvejsan, Emma heter jag och är 17år och går på barn och fritids programmet på H-gymnasium!

    Träning är bland det bästa jag vet, det är som terapi för mig! Gymmet, promenader och joggingtur är träning för just mig! För något år sedan kände jag mig näst intill ”tvingad” att träna, det var självklart jag som kände någon slag oro och press inom mig om jag inte tränat på några dagar, och så kan jag fortfarande känna, jag vet inte riktigt vad det beror på, jag mådde helt enkelt dåligt om jag inte rörde på mig.. Det
    har blivit mycket bättre, men ibland är det som om något dunkar inne i mig om jag inte tränat eller rört på mig på en vecka ungefär… Men det är något jag får jobba på..

    Hur som helst så mår jag så mycket bättre efter jag tränat, ångest oro och annat man går och bär på liksom bara släpps för stunden och det är underbart, samtidigt som jag känner mig starkare och i bra form!
    Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit till din blogg, men jag kommer absolut fortsätta läsa! Väldigt inspirerande och ändå ”vanlig”, lättsam! Mycket bra! Gillat!

  2. Beatrice

    Hej Emma!
    Svarade på ditt frågeformulär och hoppas att svaren kommer till nytta för dig och bloggen. Tycker du är så inspirerande med balansen mellan kost, träning och vila. Får ett lugn och ”må bra känsla” när jag läser dina inlägg. Hoppas du fortsätter med bloggen.
    Tack och kram på dig!

  3. Selma Grahn

    Hej!
    Jag heter Selma, pluggar till civilekonom i Linköping, där jag bor nu. Jag är en ödmjuk karriärtjej som drömmer om att jobba på ett utvecklande företag, som projektledare, eller konsult eller något annat spännande :D. Jag älskar naturen och att träna. Har växt upp i en träningsfamilj som älskar mat och fika, vilket gör att din blogg är perfekt för mig 😉 jag tränar effektiva, tuffa konditionspass mestadels. Men också mycket funktionellt !

    Tack för en bra blogg! Kram 🙂

  4. Klara

    Hej! Jag är en 17-årig tjej från Kungsbacka, ska börja andra året på naturkunskapsprogrammet och älskar allt som har med mat och hälsosamt göra. Kan strosa runt i timmar i hälsokostbutiker och lägger (oftast) stor tid och energi på det jag äter. I frysen kan man alltid hitta massa ”rester” från rawfood-kakor och andra nyttiga godsaker som jag inte haft tid att äta upp, då jag vill prova så många nya saker 😉 annars gymmar jag ett par gånger i veckan, springer nån gång i veckan och har även en häst (precis sålt min ponny och köpt en storhäst) , så det tar mycket tid. Älskar din blogg, och om du (eller någon annan) vill veta mer om mig eller mina recept osv är det bara att kika in på bloggen 🙂 kram

  5. Sanna

    Jag är en 18 årig brud med ett brinnande intresse för motorsport och att snickra ihop helgalna kombinationer i köket, därför bland annat som jag hittade hit för dina otroligt bra recept som ja använder flera gånger i veckan. Jag ska börja sista året på gymnasiet där jag läser vård och omsorg och om några år kanske ni ser mig runtåkandes i en ambulans eller som sjukgymnast. Men framtidsplanerna ändras ju dag för dag i mim beslutsångest hjärna. Jag bor i en liten håla i Västragötaland och har tränat fotboll och handboll i 8 respektive 11 år. Men efter två rejäla och långvariga skador varav en axelskada som slutade i operation så satsar jag nu mera endast på motorsport där jag kör folkrace och rally, samt tränar 11 åriga tjejer i handboll. Så just träningen har fått komma i andra-tredje-fjärde hand nu det senaste då motivationen inte funnits och det behövts mekas i garaget istället! Vilket ioförsig också är jobbigt och en träning för sig, haha! 😉 Oj de blev en del, får passa på att tacka för en otroligt bra och fin blogg. Så inspirerande och självförtroende stärkandr att klicka in här! Kram

  6. Angelika

    Jag är en hälsotokig tjej på 18 år från Dalarna som ska börja sista året på gymnasiet. Jag har levt med ätstörningar och haft sjukdomen anorexia men idag är jag frisk och kry och det bästa jag vet är att träna och ta hand om min kropp! Jag älskar all typ av träning men favoriterna ä löpning, styrketräning, dans och ska nu till hösten börja på poledance 🙂 Jag älskar även att stå i köket och laga hälsosamma maträtter och bakelser och jag är den typen som lägger mer pengar på kost än på kläder, haha. Lite annorlunda från alla andra tonårstjejer! Ja det var väl lite om mig och jag måste säga att jag ÄLSKAR din blogg! 🙂

  7. Hanna

    Jättefin blogg du har! Jag heter Hanna, 22 år, från Stockholm. Jag tycker om att simma och att köra skogslöpning. Jag bedriver bloggen ten9one.wordpress.se, där jag bloggar mycket om karriär och hälsa. Du är väldigt välkommen att kika in! //Hanna

  8. Matilda

    Jag heter Matilda och är en tjej från Häslingland på drygt 18 år. Mina intressen är, såklart, att blogga och fotografera. Men har även ett stort intresse till hästar och travsport. Träning är väll inte riktigt min grej, tycker det är superkul och tävlade springning innan rullsolen kom in i mitt liv. Nu för tiden är jag otroligt oaktiv, fy mig. 😉 Skyller på att jag är för lat och att hästarna tar för mycket tid, haha.
    Ska annars börja plugga folkhögskola nästa vecka, kommer gå Fotografi. Ska bli super kul!

stats