Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Vegetarisk wrap med avokado, getost och pinjenötter

Publicerad,

Vi kör ett middagstips idag! De här wrapsen är så goda att det är synd att spara på dem längre. Jag gjorde dem för första gången för ett par veckor sedan efter att ha fått inspiration från min vän Sanna. Har sagt det förut och säger det igen, får så mycket goda mattips från den kvinnan, hon är helt underbar i köket!

Och härom dagen gjorde vi dem igen. Så lyxiga och ljuvligt goda! Vill ni också käka lyxig vardagsmat eller funderar på vad ni ska göra i helgen! Fundera inte längre, gör dessa!

Img 8698

Img 8691

Vegetarisk wrap med avokado, getost och pinjenötter

2 personer

4 wraps
2 portioner kokt quinoa
1 liten aubergine
1/2 zucchini
1/2 paprika
10 cm purjolök (gröna delen vid IBS)
8 babyplommontomater
Olivolja
Salt
1 avokado
1/2 dl pinjenötter
100 g chevré
Honung

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka grönsakerna i små bitar och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över olivolja och salt. Kör in i ugnen i 15-20 minuter. Ta ut, låt svalna och blanda sedan ihop med quinoan. Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna tills de får lite färg. Fyll sedan wrapsen med grönsaks-/ quinoablandningen, skivad avokado, skivad chevré och pinjenötter. Avsluta med att ringa över honung och vik sedan ihop wrapen.

Img 8693

Img 8690

Img 8695

Kram / Emma.

7 Kommentarer

  1. Jäklar vad gott det där såg ut och lät, måste testas någon dag framöver 🙂

  2. Detta ska jag testa! Fast utan chevre då jag inte tål det. Provar nog med tofu istället ? Tack till dig och Sanna! ?

  3. Mums! Hur gör man wrapen? Ser så gott ut!

  4. Elvira Karahasanovic

    Hej Emma
    Tack för jätte fin hemsida och goda recept!
    Det som jag undrar är var jag kan hitta receptet på Wrap.? Hittar ingenstans?
    Med vänlig hälsning,
    Elvira K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *