Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Vegetarisk sallad med fetaost och soltorkade tomater

Publicerad,

Förra veckan var det pizza med fetaost och soltorkade tomater. Den här veckan slängde jag ihop en sallad med just den underbara kombinationen till lunch en dag tillsammans med ett gäng andra godsaker som quinoa, oliver, cashewnötter o.s.v… ja ni hör ju!

Jag älskar att slänga ihop såna här sallader både till lunch och middag! Det går snabbt och är samtidigt så matigt, mättande och fräscht!

Det bästa med sallad är ju att man kan göra den lite som man vill. Är det t.ex. något du inte gillar i receptet kan du bara plocka bort det, eller är det något som fattas hemma kan du kanske byta ut det mot något annat. Det finns liksom ingen regel för att just detta ska vara i salladen. Ta det du har helt enkelt, men en fördel är om du har fetaost och soltorkade tomater, för det är just det som gör den här salladen så himla god!

Scrolla ner för recept!

Sallad med fetaost och soltorkade tomater

Ingredienser 2 personer

2 portioner kokt quinoa
200 g fetaost
6 babyplommontomater
1/4 gurka
1/2 paprika
10 soltorkade tomater i olja
10 oliver
30 g ruccola
1 dl majs
1 näve cashewnötter
1-2 nypor sesamfrön
Salt, peppar och chiliflakes

Hacka tomat, gurka, paprika och ruccola i mindre bitar och blanda ihop med en skål tillsammans med quinoa, majs, soltorkade tomater och oliver. Smula i fetaost,strö över salt, peppar och chiliflakes och rör runt ordentligt. Lägg upp på två fat och strö över cashewnötter och sesamfrön.

Ät som den är eller servera med ett gott bröd!

 

Hoppas att det smakar och att ni får en fin torsdag!

 

Kram / Emma.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *