Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Världens bästa fredagsmys – toast med ädelost, päron, valnötter och honung!

Publicerad,

Hej snyggingar ♥

Det är FREDAG, och vad vore fredag utan ett grymt gott fredagstips?

Tänk er en varm smörgås med knapriga kanter, krispiga valnötter, smakrik ädelost, sötma från päron och några stängar honung! Låter inte så dumt va? Hihi.

Det här är toppklass på fredagsmys vill jag lova! 

IMG_3538 IMG_3537

Jag gjorde dessa goda mackor till oss förra fredagen som vi avnjöt tillsammans med en varsin kopp te och lite choklad till efterrätt framför en Beckfilm. Kanske har jag blivit gammal, men jag kan inte komma på ett mycket bättre sätt att tillbringa en fredagskväll på? Hemma, i lugn och ro med något gott att äta och en bra film! 

Halleluja!

IMG_3540

Pelles smörgåsar bestod utav Fazer’s rotfruktsbröd, och mina gjorde jag på den glutenfria ekolimpan som jag älskar så mycket just nu!

Ingredienser (6 smörgåsar):

6 smörgåsar

2 små päron

140 gram gräddädelost

1 näve valnötter

flytande honung

smör

Sätt ugnen på 200 grader. Börja med att breda på smör på smörgåsarna. Skiva päronet och lägg på bröden. Hacka valnötterna och söt över. Avsluta med att lägga på ost och några strängar honung på varje smörgås. Kör in i ugnen i 10-12 minuter.

Servera med en god sallad och njut av en underbar vegetarisk måltid!

IMG_3544 IMG_3545

 

Om inte till fredagsmyset, kanske en god variant på söndagsfrukost?

Dessa goda varma smörgåsarna passar lika bra som frukost, middag eller en god fika! 

 

Trevlig helg mina sötnosar ♥

Kram / Emma.

8 Kommentarer

  1. Mysiga bilder och mackorna ser goda ut 🙂

    Fredagsmys för mig är min grabb, tacos och en film i soffan och jag älskar’t! ❤️

    Varma mackor av alla de slag är underskattat alltså! Galet gott och enkelt!
    Kanske det vi ska äta på söndagkväll.. :)?

    Trevlig helg Emma. 🙂

    • Ja visst gör de! Och de var lika goda som de ser ut 🙂 Mums! Hoppas du hade en fin helg Linda! Kram

  2. Hej Emma!
    Kommenterar här, fast min fråga inte rör inlägget 🙂
    Kan du inte berätta lite mer om din resa och utveckling inom yogans värld? Hur upplever du de olika yogaformerna du praktiserat? Vad har varit givande för dig, vad har varit mindre passande? Jag har själv hållit på med yoga under flera år och pendlat mellan olika stilar. Det tenderar dock alltid att övergå till prestation och krav, vilket är raka motsatsen till vad yoga egentligen handlar om…
    Kram J

  3. Så gott det ser ut 🙂

  4. Tack för receptet! Mums, vad gott det var 🙂 Hade inget mjukt bröd hemma, så jag gjorde på knäckemacka i stället. Blev gott det också. Men nästa gång ska jag testa med lite tjockare päronskivor för att få fram päronsmaken ännu mer! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *