Underbar hemgjord choklad
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/06/img_4236_51b774b2e087c3110def5c11.jpg)
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/06/img_4243_51b774bfddf2b345fcfa2962.jpg)
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/06/img_4235_51b774d8ddf2b345c241c2a9.jpg)
Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Ja! Det är såå gott med hemmagjord rå choklad. Har också testat att göra egen russin- och mandel 🙂 Supermums!
http://matforendam.blogspot.se/2012/12/hemgjord-ra-frukt-och-mandelchoklad.html
Vad roligt att jag läste detta inlägg, för jag hade precis tankarna på att testa att göra egen choklad! Måste göras snart 🙂
Åh detta måste jag testa någon gång!
Ser galet gott ut, kan riktigt känna hur dom smälter i munnen! 🙂 Om man inte har agavesirap hemma, tror du man kan byta ut det mot stevia och lite extra vatten då?
använde du kokosolja utan smak? 🙂
Hej Emma! Måste säga att din blogg är helt fantastisk! Sån här energi och kreativitet skulle jag också vela ha. Jättehärliga recept och peppande träningstips! Måste bara fråga hur du byggt upp din blogg? Jag har också en blogg, men är inte alls lika aktiv som du. Vill så gärna ha några tips på hur man får sin blogg att se finare och mer inbjudande ut 🙂 Riktigt trevligt med någon som bryr sig om hälsan och inte utseendet i första hand. Blir riktigt glad!
Åååh! Ser sååå gott ut!! Men var får man tag på lakrispulver??? Och finns de fler/andra "smaker"???
SoligaSommarKramar till dig Fina Emma!!!
Hej Emma. Jag har under snart ett halvår pressat min kropp alldeles för hårt med både träning, stress och jobb. Glömmer totalt att äta och ja, jag får väl erkänna, det jag äter har jag extrem kontroll på. Jag har nyligen kommit till insikten att det är en ätstörning. ca 900-1000 kcal om dagen, och alltid ett par timmars träning, främst kondition. Nu är jag dock fast besluten att slå mig fri från detta, men är så rädd för att min ämnesomsättning är förstörd och att jag kommer lägga på mig massor med vikt nu när jag börjar äta normalt igen. Rädd för att detta kommer leda till att jag får panik och faller tillbaka i svält. Hur håller jag metabolism och ämnesomsättning igång så att viktuppgången blir långsammare? Är den för evigt förstörd? Är chanserna stora att jag aldrig kommer kunna äta normalt igen tror du? Förstår att detta är individuellt, men jag har hört så olika och är nu rädd att öka mitt näringsintag.. Jag är fullt medveten om att jag måste gå upp i vikt och vill ju detta, jag trivs inte nu, men vill inte att det ska gå hemskt fort och att jag ska falla tillbaka och allt ska bli värre. Tacksa för all hjälp Emma, verkligen, jag behöver det. Kram
underbar! bakade en sats direkt, supergod 😀
Ser jättegott ut! Kan man byta ut kokosoljan mot något annat? Tex vanlig olja eller något annat. Tacksam förvsvarv:)
Men gud vad gott det lät, och såg ut! 🙂
Oj, ser ut som himlen för en chokladälskare!!
Kan man byta ut agavesirap mot honung eller har dom inte samma bakegenskaper? Grym blogg förövrigt, älskar att prova dina recept, allt från mat till bröd och snacks! Ha en bra helg. 🙂
Åh! Är en riktig chokladfantast och skulle vilja prova så fort som möjligt. Men har en liten fundering först. Jag-kan-verkligen-inte-äta något med kokos, det är bland det värsta jag vet. Du har inget förslag på något att använda istället för? 🙁
Kram.
Kan man byta ut avegesirap mot vanlig sockersirap? 🙂 eller ljus sirap?
Går det att utesluta agvesirapen & kanske tillsätta 2-3msk Xylitol?
Det funkar nog, testa! 🙂