Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Tropisk frukost

Publicerad,
God morgon måndag 
 
Tre tjugofyratimmarspass på en vecka som personlig assistent är nu snart avklarade och vi hade en underbar utedag i solen igår – det fanns inget att klaga på! Natten har också varit lugn och skön och jag känner mig laddad för en ny vecka. En kortvecka tis-tors på företaget med en hel del jobb att göra för att sedan fre-lör göra ytterligare ett tjugofyratimmarspass som personlig assistent innan jag går på långledighet för att åka upp till mammas och pappas stuga uppe i Idre en vecka. Ska bli så jäkla skönt! Ledighet, skidåkning, familjetid, massa mys och god mat, bastubad och förhoppningsvis sol.
 
Men först – fokus på kommande vecka!
 
Idag ska jag börja plocka fram lite föreläsningsmaterial och skriva ihop ett litet ”manus”. Jag älskar att prata om träning och kost så detta ska bli så skoj! Är några veckor kvar till föreläsningen, men jag vil ändå få det klart så jag kan njuta av ledigheten i Idre.
 
Frukostuppladdningen idag bestod av kokos- och banankesokvarg med mangofluff, jordnötssås, kiwi, banan och passionsfrukt!
 
En riktigt tropisk frukost – heeeelt i min smak! Mums 😀
 
 
 
Ingredienser:
1 dl keso
1,5 dl kvarg
1/2 mango
1 banan
2 msk kokosflingor
1 äggvita
1 msk jordnötssmör
1 msk mjölk
 
Kokos- och banankesokvarg: Mosa halva bananen och blanda ihop med keso, 1 dl av kvargen och kokosflingorna.
 
Mangofluff: Skär mangon i bitar och lägg i en microsäker skål. Micra på högsta effekt i 2 minuter. Ta ut och mosa till en ”sylt”. Elvispa sedan en äggvita till ett fluff. Blanda ner mangosylt och resten av kvargen och vispa lite till.
 
Jordnötssås: Blanda ihop jordnötssmör och mjölk till en sås.
 
Ät kesokvarg, mangofluff och jordnötssås tillsammans med resten av bananen, en kiwi och passionsfrukt och du är i en tropisk himmel sen.
 
 
 
Inspiration till mangofluffet fick jag från Sofie. Dock blev inte våra recept lika, men måste bara säga att det var himla gott! Har redan gjort slut på två mangos denna helg för att jag ätit det så mycket!
 
Först på tur står ett gympass innan jag sätter mig med föreläsningsjobbet. Senare i eftermiddag går tåget tillbaka hem till Karlstad och där väntar storhandling och myskväll med min kärlek!
 
Hoppas att ni får en fin måndag!
 
Kram / Emma.

5 Kommentarer

  1. Wow, vad gott det ser ut! Hoppas jag hittar någon mango i affären, för mangofluff står högst upp på listan av saker att testa. 🙂 vill bara önska dig lycka till med föreläsningen också, du fixar det galant tror jag! 🙂 kram

    Svar:
    Mangon är HIMLA god nu, så jag hoppas du hittar en mogen, söt mango 😀 TAck snälla för lyckönskningen! Kram
    Emma Barremyr
  2. Hoppas att någon filmar så man kan få ta del av föreläsningen! 😉

  3. Så spännande med föreläsning, jag älskar att peppa andra samt att bli peppad själv ! STORT lyckatill.

    Frukosten ser riktigt god ut, sitter själv just nu o mumsar på banankeso med jordnötssås 😉

  4. Alltså banan/kokoskesokvarg är helt magiskt gott! Jordnötssmör och mango passar riktigt bra till också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *