Tacomiddag med sötpotatischips
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/05/img_3817_51a39b369606ee113550a243.jpg)
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/05/img_3819_51a39b42ddf2b34ee35a5ee4.jpg)
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/05/img_3822_51a39b649606ee10b92b34e8.jpg)
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/05/img_3826_51a39b72e087c30c670f1f1f.jpg)
Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Vilken härlig måltid!
Hej! Jag lagade sötpotatischips hemma och fick dom knapriga iaf lite och hade dom då dubbelt längre än vad tiden i receptet var och dom vart mörka och krympte jätte mycket men jätte goda! Jag gjorde ju det här sent på kvällen för skulle spara till dagen efter men då var dom sega och mjuka, hur ska man förvara dom när man lagar om man vill spara dom till en annan dag? Gjorde jag något fel? Eller går dom bara och äta samma dag man lagar dom? Jag förvarade dom i en burk i alla fall. H//Caroline