Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Sitter just och äter ett mellanmål, mina hembakade proteinbars med kesokvarg smaksatt med lakritspulver 🙂
Älskar mellanmål! 🙂
Hej!
Jag gillar din blogg och kikar in här varje dag.
Har du något tips på typ frallor som man kan ta med som mellanmål (fast utan vetemjöl, pga känslig mage)
Tack på förhand! 🙂
Mmmmums! Detta ska jag testa! Brukar tärna mitt äpple och steka, men att riva det och steka med kokos verkar underbart smarrigt!
Smaskens! Jag brukar göra en liknande variant med äpple, havregryn, nötter och frön stekta i kokosolja och kanel, vilket jag sedan serverar tillsammans med naturell yoghurt. Riktigt, riktigt gott!
Åhh mellis är det bästa som finns, efter frukost såklart 😉 Gjorde en smoothieglass idag som var gudomlig. Måste testa något som liknar ditt någon dag!
Hej Emma!
Jag gillar din blogg jätte mycket men jag har en fråga. Du och flera andra bloggare som äter nyttigt använder äggvitor i många recept och ganska mycket. Har du några recept eller tips på vad man kan göra med äggulorna? För dom blir oftast över och mina får bara ligga i kylen, så jag skulle vilja göra något med dem. Tack så mycket!! 🙂
Detta ska testas i morgon! Tror du att det går att steka i kokosfett eller vanligt margarin istället? Har ingen kokosolja hemma nämligen.