Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Söta raw blåbärs- och kokosfudge

IMG_9657

 

Hej vänner ♥

Jag har de senaste veckorna fått dille på hemgjorda fudge!

Raw fudge.

Ljuvliga små bitar sötade med daldar som ger precis den härliga och sega konsistens en fudge ska ha!

Mmhmmm…. ♥

 

IMG_9659

 

Senaste tillskottet till min lilla fudgefamilj blev dessa söta små blåbärs- och koksfudge!

Perfekta små godbitar fyllda med nyttigheter och fin energi ♥

Vi brukar käka ett par bitar som efterrätt på lunch/ middag. De är utmärkta för att stilla det där lilla sötbegäret som infinner sig efter maten! De är också goda som en del av mellanmålet eller till fikastuden, som fredagsgodis eller kvällssnacks!

När behöver du en liten söt fudge?

 

IMG_9662

 

Ingredienser:

Kör alla ingredienser i en mixer. Lägg matfolie i en låda och tryck i smeten. Toppa med kokos, sätt på locket och ställ in i frysen ett par timmar. Ta sedan ut skär i bitar. Servera genast eller ställ in dem i frysen igen och ta fram vid behov!

 

IMG_9665

 

Missa inte mina andra hemgjorda fudge!

Raw lakritsfudge

Raw jordnötsfudge

 

IMG_9666

 

 

Hoppas ni gillar dem och att ni får en alldeles underbar fredaf!

Njut av tiden här och nu mina vänner ♥

 

 

Kram / Emma.

10 Kommentarer

  1. Måste testa detta! Har redan gjort två omgångar av din jordnötsfudge, och alltså, TACK för det receptet. Helt himmelsk:-)

  2. Men mumma! så söta också 🙂

  3. Jag gjorde din jordnötsvariant igår kväll, och jösses vilken god smet! 🙂
    De som står i kylen nu ska bjudas på kalasets godisbord imorgon kväll!

    Måste testa denna variant framöver också 🙂

    Kram på dig!

  4. men oj såååå gott!

    Dessa vill jag göra till adventsfikat i jul. Ditt senaste inlägg fick mig att vakna upp och upptäcka att det snart är december!! Hur mysigt??

    • Att det snart är december gillar vi, jättemysigt ju och det är snart dags att börja med julbaket! Hoppas du gillar fudgen! Kram

  5. Hej!
    Låter supergott!! Tror du att det fungerar att byta ut kokossmöret mot kokosolja istället? Och bör mängden vara densamma då? Sedan undrar jag också om du använde färska blåbär, eller om det går bra att använda frysta?

    • Hej 🙂 Det borde funka att byta ut till kokosolja, men då minska ganska kraftigt på mängden, kanske 2 msk eller liknande. Frysta blåbär funkar utmärkt, men låt dem tina innan du använder dem! Lycka till och hoppas de smakar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *