Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Söndag – gulaschsoppa

Publicerad,

Hej vänner  

Har inte blivit så mycket uppdaterat idag. Efter träningen kom Jullan hit och färgade håret på mig så nu är jag en aning mörkare, vilket jag trivs väldigt bra med! Julia är så gullig, plattade håret sen och fixade, så fint. Tack gumman   

Under kvällen har Viktoria varit här och vi har pratat ihop oss om kommande B-uppsats och vad vi ska undersöka. Ni kommer få höra mer om detta längre fram, men vårt arbete kommer att handla om massage i samband med fysisk aktivitet och det ska bli himla kul!

Nu, en aning sent kommer iallafall receptet på dagens middag som var en utsökt gulaschsoppa med en klick vitlökscreme fraiche!

Ingredienser (4 port):
4 potatisar
1 paprika
1 gul lök
2 msk olja
500 g köttfärs
6 dl vatten
1 köttbuljongtärning
500 g krossade tomater
1/2 dl chilisås
1 tsk kummin
salt och peppar
chilipulver
creme fraiche
1 vitlöksklyfta

Skala lök och potatis. Dela och kärna ur paprikan. Skär grönsakerna i tärningar. Fräs grönsaker och köttfärs i oljan i en gryta. Tillsätt vatten, köttbuljongtärning, krossade tomater och chilisås. Smaksätt med salt, peppar och cilipulver. Koka cirka 10 minuter. Blanda 1 burk creme fraiche med en pressad vitlöksklyfta. Servera soppan med en klick vitlökscreme fraiche.

Imorgon kommer det bli en liten ändring i matlistan då jag inte haft tid att baka idag, vilket var tänkt från början. Så tunnbrödsrullen får vänta till en annan dag!

Angående inlägget nedan så är det skrivet från mobilen. Damn you auto correct säger jag bara. Självklart ska det inte stå ”Hagforsinflammation” utan ”Har fått en inflammation” Hehe.

Och ett par sista ord bara. Filmen igår var verkligen bra! Tyckte jag iallafall. Per var inte lika förtjust 🙂 Men det var en fin berättelse och väldigt sorglig då flera tårar rann för mina kinder. Rekommenderar den varmt!

Sov gott nu mina vänner

/ Emma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *