Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Sommarsallad med jordgubb- och chevré

Publicerad,

God morgon vänner ♥

Med sommaren kommer suget efter goda sallader, både som lunchalternativ och som tillbehör till grillens frestelser. Sallader går att variera i mängder och behöver inte alls vara tråkiga och smaklösa som många tror! Ett tips från mig är att testa att byta ut den färdigköpta potatissalladen mot en färgglad och hemgjord sallad för att få mer näring och något ännu godare!

Tro mig! En sallad går faktiskt att göra riktigt god och näringsrik! Jag ska visa 🙂

Till sommaren brukar jag alltid göra en sallad med jordgubbar och chevré, som kan vara den allra godaste varianten av sommarsallad. För att göra den lite mer matig blandar jag i kokt quinoa, ruccola ger en härlig pepprig smak och sen avlutar jag med att piffa till den med rostade pinjenötter och honung.

Det blir både sött, salt, syrligt, pepprigt, knaprigt och smakrikt!

Alltså!!! Det GÅR inte att bli besviken. Ni MÅSTE testa 😀

 

IMG_7206 IMG_7199

 

Ingredienser:

  • Ruccola
  • Jordgubbar
  • Tomater
  • Kokt quinoa
  • Chevré
  • Pinjenötter
  • Honung

Anpassa mängderna utefter hur många personer som ska äta. Lägg ruccola på ett stort fat och skiva över tomat och jordgubbar. Strö över kokt quinoa och chevre. Avsluta med att rosta pinjenötter i en torr panna och strö sedan över salladen. Ringla några strängar honung över salladen och servera!

 

IMG_7210

 

Jag gjorde den där goda sommarsalladen i helgen och stekte på en laxfilé som jag serverade till!

Otroligt smarrigt!

 

Kram / Emma.

6 Kommentarer

  1. Oj så mumsigt det ser ut!
    Här kommer det nog bli mycket fisk i sommar. Jag kopplar ofta ihop sommar med kokt potatis, gärna stekt/grillad fisk med en kall sås till. Lycka!

  2. Ser ljuvligt ut 🙂
    Ett par grillade quornfiléer till denna sallad och jag skulle njuta till max!!

  3. Oj vad sugen jag blev på den där salladen, den är ju helt underbar! Men väntar nog till midsommar innan jag serverar den här hemma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *