Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Snickersbakelse

Publicerad,
Hej 
 
Foodporndevote har många smarriga recept, där ska ni kika in om ni är sugna på matinspiration. 
 
Äppelpajsbakelsen som jag gjorde förra veckan blev en riktig hitt. Jag fullkomligt älskar den och har redan bakat den ett flertal gånger under veckan som gått! Dags för ett storbak snart skulle jag tro 😀
 
Iallafall fann jag ett liknande recept hos dem fast med choklad denna gång – snickersbakelse. Måste testa tänkte jag och slängde ihop ingredienserna så fort jag fick chansen! Svingod – lovade receptet, och jag kan säga att jag inte blev besviken. Den var otroligt god, men slår nog ändå inte äppelpajen – som är mitt favoritmellis just nu!
 
 
Orginalreceptet finns här <– (klick). Jag följde det inte till punkt och pricka, utan gjorde några små justeringar! Välj själva vilken ni vill göra!
 
Ingredienser:

Lager 1                         
2 msk havregryn
1/8 tsk bakpulver
2 urkärnade dadlar 
1 tsk kakao
1 ½ msk kvarg
1/2 mosad banan 

 

Lager 2
1 ½ msk kvarg 
2 msk havregryn
1 msk kakao
1/8 tsk bakpulver
1 tsk sötning


Fyllning
1 msk jordnötssmör
1 krm vaniljpulver
½ tsk honung
1 tsk mandelmjölk (eller vanilg mjölk)

Sätt ugnen på 200 grader. Mixa dadlarna i en mixer. Blanda samman de torra ingredienserna till lager ett och lager två i separata skålar.  Blanda samman ingredienserna till fyllningen. Lägg lager ett på en bakplåtspappersklädd form och forma en ”håla” att lägga fyllningen i. Lägg på fyllningen och sedan lager två. Grädda 10 minuter . Låt baren svalna av lite innan den äts (jag la min i folié och tog med som mellanmål på tåget).

 

Supersmidigt, enkelt och gott! Passar bra som en del i din frukost, som mellanmål, till fikat eller som kvällsgotte!

 

Kram / Emma.

1 Kommentar

  1. Gud så gott !! =) Måste testa denna…

    Svar:
    Ja den var himla god! Hoppas att du gillar du med 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *